Welkom


timms


Middels deze online catalogus van M&M Hengelsport kunt u een beeld krijgen van assortiment Timm's dobbers, waaronder een aantal nieuwe interessante modellen.

Door inspanning van onze agenten in de Benelux en Duitsland zijn de Timm's dobbers vrijwel overal verkrijgbaar.

Veel visplezier gewenst.

Timm’s Bert – de ultieme wedstrijddobber in Rohacell!

Bij Timm’s zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en nieuwe eisen in de wedstrijdvisserij. In dat kader hebben we in samenwerking met enkele wereldtoppers de ultieme wedstrijddobber ontwikkeld; Timm’s Bert.
De afmetingen en materialen zijn exact volgens de eisen van de wedstrijdtop, die dit dobbermodel de beste in zijn soort maken.
De antenne is van de hoogste kwaliteit fiber in de meest ideale diameter afhankelijk van het dobbergewicht. Dit maakt van de Bert een zeer gevoelige dobber die de kleinste aanbeet duidelijk signaleert. Toch blijft goede zichtbaarheid gegarandeerd door de zeer heldere kleur die extra oplicht bij helder weer.

Het dobberlichaam is vervaardigd uit Rohacell. Dit materiaal heeft een aantal grote voordelen. Zo is het bijna onverwoestbaar en neemt nooit water op. Ook heeft het een enorm drijfvermogen, hierdoor kan een kleiner dobberlichaam dezelfde hoeveelheid lood dragen als een conventionele dobber. De hardheid van het Rohacell foam zorgt er daarnaast nog voor dat de lijn niet in het dobberlichaam kan snijden. De laklaag die gebruikt is voor de Bert is het resultaat van de laatste technologische ontwikkelingen en zeer duurzaam.


Tot slot over het drijflichaam; de vorm. Na jarenlange testen en ervaringen heeft dit vrij bolle model altijd grote voordelen gehad boven alle andere modellen. Eén daarvan is dat dit model altijd inzetbaar is ongeacht de omstandigheden. In stilstaand of stromend water, bij windstil weer of stormachtige omstandigheden is het bolletje een perfecte keuze vanwege zijn stabiliteit

De onderantenne van de Timm’s Bert is van staal vervaardigt. Dit materiaal heeft in de loop der jaren bewezen de meeste stabiliteit te bieden wat daarmee de aasaanbieding ten goede komt. Ook biedt dit materialen voordelen op gebied van gevoeligheid. Kortom de beste keuze voor deze wedstrijdtopper.
Ondanks het gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen en materialen is het ons gelukt de prijs van de Bert laag en zeer betaalbaar te houden!
Al deze details opgeteld overtuigen ons ervan met de Bert een dobber in het assortiment te hebben die de komende jaren voor grote successen gaat zorgen.


Altijd al benieuwd geweest wat zich achter de schermen bij M&M Hengelsport afspeelt?

Bij M&M Hengelsport zoeken we altijd naar innovatie en proberen vooruitstrevend te zijn. Dit willen we u ook graag laten zien. Dat is één van de redenen dat we u de mogelijkheid geven een kijkje achter de schermen te nemen in onze nieuwe bedrijfsfilm. Hoewel we maar een vrij bescheiden speler in de markt zijn denken we dat onze film voor zowel particulier als winkelier erg interessant is. We hebben in ieder geval ons best gedaan en zijn trots op het resultaat. In de film die circa 3 minuten krijgt u een beeld van ons kantoor, magazijn, onze bedrijfsvoering en de kernwaarden waarmee we werken. Klik op afbeelding om de film te bekijken